Jäseneksi?

angelina-litvin-37702-crop

Hakeminen Lahden Taidegraafikoiden jäseneksi

Lahden Taidegraafikoiden jäsenkriteereinä on kuvataiteen koulutus (esim. amk-tutkinto) tai riittävä muu näyttö ammatillisesta toiminnasta.

Vaihtoehtoisesti kuvataiteilijaksi valmistavan koulutuksen puuttuessa ansioluettelosta tulee ilmetä riittävästi näyttelytoimintaa tai muita meriittejä. Ansioiksi lasketaan esimerkiksi jurytetut näyttelyt, yksityis- ja ryhmänäyttelyt ammatillisesti arvostetuissa gallerioissa, sijoitukset kilpailuissa sekä teokset kokoelmissa.

Portfolion teoskuvissa huomiota kiinnitetään hakijan taiteelliseen tasoon. Kuvataiteen amk-tutkinto/ maisteritutkinto ei automaattisesti täytä jäsenkriteerejä, vaan kaikilta hakijalta edellytetään sekä ansioluettelo että riittävän laaja ja laadukas kuvamateriaaliosio (5-10 teoskuvaa).

Kaikki hakemukset käsitellään ja jäsenvalinnoista päättää Lahden Taidegraafikoiden hallitus. Jäsenhaku on jatkuva

Jäsenhakemuksen muoto on maks. A4 kokoinen. Sen tulee sisältää: hakemuskirje hakijan täydellisine yhteystietoineen ja syntymäaikoineen, ansioluettelo ja kuvamateriaalia hakijan tuotannosta. Jäseneksi voi hakea myös sähköisesti, kunhan hakemuksesta löytyvät kaikki samat tiedot eli CV täydellisine yhteystietoineen ja teoskuvat. Sähköisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen ltg@lahdentaidegraafikot.fi. Jos kuvat ovat suurikokoisia (toivottavaa), voit käyttää esimerkiksi WeTransfer-palvelua.

HUOM! Jäsenhakemuksia käsitellään ympäri vuoden. Jäsenhakemus käsitellään saapumisen jälkeen seuraavassa hallituksen kokouksessa. Ilmoitamme kaikille hakijoille jäsenyyden hyväksymisestä/hylkäämisestä.

Paperinen jäsenhakemus osoitteeseen:

Lahden Taidegraafikot
”Jäsenhakemus”
Kymintie 1
15140 Lahti

Lisätietoja ja sähköiset hakemukset:
ltg@ lahdentaidegraafikot.fi